Slo Sverresborg med ti mål – Oppsal Håndball

Slo Sverresborg med ti mål

En svært solid førsteomgang av hjemmejentene avgjorde lørdagens kamp i Oppsal Arena.

Det var et fokusert Oppsallag som startet hjemmekampen mot Sverresborg. Bortekampen i desember, som var av det jevne slaget, satt nok fortsatt i minnet.

Gjestene hang riktignok bra med de første minuttene, før Oppsal dro i fra til en firemålsledelse midtveis i omgangen (10-6). Da ble turboen for alvor slått på, og det siste kvarteret var det bare ett lag på banen. Oppsal fosset i fra, og ved pause var kampen avgjort og vel så det. Pauseresultatet 25-9 forteller i grunnen det meste.

Omgang nummer to ble av det mindre inspirerende slaget, med uvanlig mange feil og brente sjanser. Sverresborg benyttet sjansen til å pynte noe på resultatet, som til slutt ble 35-25.

To nye poeng til de ubeseirede serielederne smakte godt, selv om dette neppe blir av kampene vi kommer til å huske fra årets sesong.

Kveldens pris som beste Oppsalspiller gikk til playmaker Kari-Anne Henriksen. Silje Ulset ble kåret til bortelagets beste spiller.

Neste kamp for Oppsal er førstekommende lørdag, også det hjemmekamp med besøk fra Trøndelag. Da er det Utleira som kommer på besøk.

KAMPFAKTA
Oppsal – Sverresborg 35-25 (25-9)

1.divisjon kvinner, 16.serierunde
Oppsal Arena 14. januar 2012

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke – Lotte Allgot, Benedicte Bjørgen 3, June Bøttger 1, Izabela Duda 9 (1), Janne-Vivi Haraldsen 1, Mari Hegna 10, Kari-Anne Henriksen 1 (1),  Kine Rustad Kristiansen 4, Julie Kvale 5 og Marte Røkke 1.
Toppscorer Sverresborg:
Silje Ulset 5
Utvisninger
: Oppsal 1×2 min; Sverresborg ingen
Dommere: Terje Stikholmen og Terje Bårdsen

115 tilskuere i Oppsal Arena

Mari Hegna ble kveldens toppscorer med ti mål. (Foto: Morten Schau)

Overhode ingen tvil om hvem som var best til å heie; J2003! (Foto: Morten Schau)