Full pott i Trondheim – Oppsal Håndball

Full pott i Trondheim

Det ble en jevn og spennende kamp mot Sverresborg, der Oppsal dro hjem seieren gjennom en fantastisk avslutning.

Det ble ikke helt uventet en krevende kamp for Oppsal i Husebyhallen. Sverresborg kom ganske tidlig i ledelsen, og hjemmelaget førte det meste av kampen med 1-2 mål. Ved pause sto det 17-16.

Kampbildet holdt seg lenge i den andre omgangen. Etter førti minutters spill var hjemmelaget oppe i en firemålsledelse, og det begynte å haste alvorlig for Oppsal. De la om fra flatt til 5-1 forsvar, og startet opphentingen. Sakte men sikkert nærmet de seg, men det var først med fem minutter igjen av kampen at Oppsal kom foran.

Spenningen holdt seg helt til slutt, men en super vilje og innsats bidro til at Oppsaljentene kunne juble for seier nummer fjorten. Den svært så spennende kampen mot et godt Sverresborglag endte nemlig med tomålsseier 28-30.

Nok en gang la hele laget ned en fantastisk innsats, der spesielt de rutinerte bakspillerne tok ansvar mot slutten av kampen. Mari Hegna ble kåret til Oppsals beste spiller, i det som altså var siste seriekamp i 2011. For en høstsesong det har vært!