Tretten strake – Oppsal Håndball

Tretten strake

Oppsals trettende seriekamp innebar ingen ulykke. To nye poeng kan bokføres etter seksmålsseier mot Utleira.

Det første av helgens to oppgjør i Trondheim ga forventet seier til Oppsal. Bortejentene tok tidlig grep om kampen i Rosenborghallen, og hadde ved pause opparbeidet seg seksmålsledelse.

Ledelsen økte utover i den andre omgangen, og med et kvarter igjen av kampen var den på ti mål. Oppsaljentene kunne deretter kontrollere inn til nok en seier, kampen endte 24-30. Vi gratulerer hele laget med en vel gjennomført kamp, der spesielt forsvarsspillet gledet.

Kari-Anne Henriksen ble kåret til banens beste spiller i Trondheim, mens Izabela Duda påny ble mestscorende.

Ny kamp venter i morgen, da er Sverreborg motstander i Husebyhallen.