Dusinet fullt – Oppsal Håndball

Dusinet fullt

Et stort publikum fikk se en riktig underholdende kamp da Oppsal slo NIF for andre gang denne sesongen.

Riktignok tok Nordstrand grep om kampen fra start av i Oppsal Arena, og kom raskt flere mål foran.

Oppsal klarte ikke å sette ordentlig press på Nordstrand før slutten av andre omgang. Gnistrende keeperspill av Marie S. Tømmerbakke bidro sterkt til seier for Oppsaljentene. Sluttresultatet ble 33-29.

Izabela Duda ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

Kveldens seier var Oppsals tolvte på like mange kamper – rett og slett en imponerende sesong så langt! Vi har ennå ikke sett reelle utfordrere i årets 1.divisjon, og grunnen er nok at det finnes kvaliteter som rekker i Postenligaen i dagens Oppsalmannskap.

Nå gjenstår to bortekamper i Trondheim kommende helg før jentene kan ta en svært så velfortjent juleferie!