Oppsal vs NIF – Oppsal Håndball

Oppsal vs NIF

Onsdag ligger alt til rette for et superinteressant byderby når Nordstrand kommer på besøk i Oppsal Arena.

Oppgjøret er viktig for begge lag. Oppsal troner øverst på tabellen uten poengtap, mens Nordstrand ligger på tredjeplass med to poeng mindre  og to kamper mer spilt. Oppsal ønsker å trygge sin suverene tabellposisjon ytterligere, mens Nordstrand ikke har råd til å avgi særlig flere poeng om opprykksdrømmen skal leve, i hvert fall hva gjelder en direkte opprykksplass.

Da lagene møttes på Niffen i serieåpningen i september var det enveiskjøring fra ende til annen i en kamp som Oppsal til slutt vant med 18 mål. Siden har Oppsaljentene vært 100% stabile på vinnersporet, men Nordstrand har også spilt seg opp. Kampen i Oppsal Arena blir derfor ventelig mye jevnere enn høstkampen.

Dette blir en underholdende forestilling, så har du litt sans for håndball er det bare å legge inn en obligatorisk pause i julestria. Litt julestemning blir det forresten også i hallen da det serveres gratis gløgg og pepperkaker. Alle spillere på yngre lag oppfordres dessuten til å stille med nisselue/klær. Den beste utkledde jente- og guttenisse vil hver motta et gavekort Oppsalsjappa.

Velkommen i Oppsal Arena onsdag kl 19.00! Og forresten; VM-kvartfinalen vises direkte på storskjerm rett etter at 1.divisjonskampen er ferdig!

Mari Hegna har til hensikt å benytte skuddarmen mot NIF, som her mot BSK i november. (Foto: Morten Schau)

NIFs Nerma Pandza, ex-Oppsal, skal forsøke å tukte tidligere lagvenninner i Oppsal Arena på onsdag. (Foto: Solfrid Therese Nordbakk)