Suksess i vest – Oppsal Håndball

Suksess i vest

Seier nummer elleve i årets 1.divisjon var av det enklere slaget. Viking TIF ble slått  24-35 i Bergen søndag.

Hver kamp for Oppsal denne sesongen er en utfordring i å fokusere og holde konsentrasjonen oppe. Lykkes jentene med det, er det ytterst få lag som kan yppe seg ordentlig, og det gjeldt også søndagens motstander i Bergen.

I Haukelandshallen på søndag holdt vertene rett nok ganske godt følge til pause (14-18), men Oppsal sa takk for følge tidlig i den andre omgangen. De opparbeidet seg raskt en timålslledelse, og kunne siden cruise inn til nok en komfortabel seier.

Kampen ble benyttet til å prøve en offensiv forsvarsformasjon der Oppsal sto 3-2-1 det meste av kampen. Trener Djordje Teodorovic var godt fornøyd med måten jentene taklet dette på.

På et godt Oppsallag gikk BB-prisen til Izbela Duda. Hun var også kampens toppscorer med 12 mål, fulgt av Mari Hegna (7), som også som vanlig leverte en meget bra kamp. Unge Victoria Korir spilte også en kjempekamp i Haukelandshallen.

Dagens seier bringer Oppsal opp på 22 poeng etter 11 spilte kamper – imponerende!

Neste match blir en riktig «højdare». Den 14.desember er det bare å innta plassene i Oppsal Arena til førjulsfest og byderby mot Nordstrand.

KAMPFAKTA
Viking TIF – Oppsal 24-35 (14-18)

1.divisjon kvinner, 11.serierunde
Haukelandshallen 4. desember 2011

Oppsal: Beate Eiken, Marie Sundfør Tømmerbakke – Lotte Allgot, Benedicte Bjørgen 1, June Bøttger 1, Izabela Duda 12 (1), Janne-Vivi Haraldsen 2, Mari Hegna 7,  Kari-Anne Henriksen 4, Victoria Korir 4, Kine Rustad Kristiansen 2, Julie Kvale, Hanne Kvalheim 2 og Helene Opperud.
Toppscorer Viking TIF: Cecilie Rasmussen 9 (6)

Utvisninger
: Oppsal 1×2 min; Viking TIF 1×2 min
Dommere: Charles Whiteley og Andreas Daviknes Borge

Izabela Duda, mestscorende i 1.divisjon, noterte seg for 12 mål i Bergen. (Foto: Morten Schau)