Tredjeplass for juniorjentene – Oppsal Håndball

Tredjeplass for juniorjentene

Marie Sundfør Tømmerbakke presterte godt i 5-nasjonersturneringen i Polen.

Turneringen i polske Szczyrck ble avsluttet lørdag med kamper mot Danmark og Polen. Det ble to relativt jevne kamper som endte med tap for Danmark (21-24) og seier mot vertslandet (27-24).

Ungarn vant turneringen foran Romania, med Norge, Danmark og Polen på de neste plassene, mens Marie Sundfør Tømmerbakke altså ble kåret til turneringens beste keeper. Vi gratulerer med flott innsats!

Fredag: Norge-Ungarn 26-35
Norge slet i store perioder i fredagens kamp mot Ungarn. Laget var riktignok oppe på uavgjort rett etter pause, men ble for tafatte i duellene utover i den andre omgangen. Til tross for nimålstap 26-35 får Marie ros for sitt spill så lenge det norske forsvaret vant duellene mot ungarerne.

Torsdag: Norge-Romania 28-23
I åpningskampen mot Romania på torsdag sto de norske jentene godt i forsvar, og det rumenske laget endte på bare 23 scoringer. Norge på sin side kom til mange kontringer, og kunne gå av banen med femmålsseier. Trenerteamet var mest fornøyd med forsvarsspillet, framover ble de norske jentene tidvis vel ivrige.

Kampreferat Norge-Danmark og Norge-Polen (NHF)