Oppsal møter Fjellhammer – Oppsal Håndball

Oppsal møter Fjellhammer

Oppsals damelag møter Fjellhammer på onsdag. Det kan bli enda en underholdende kamp, i hvert fall sett med oppsaløyne.

Oppsaljentene har overbevist helt fra seriestarten i september. Onsdag får publikum en ny mulighet til å la seg underholde i Oppsal Arena av laget som suser avgårde i toppen av 1.divisjon.

Anført av målgrossistene Izabela Duda og Mari Hegna og ballartisten og playmaker Kari-Anne Henriksen, har Oppsal imponert stort så langt. BSK-trener Henrik Wilhelmsen karaktersatte nylig Oppsals bakrekke som «topp fire i eliteserien», og Duda «som den beste venstrebacken i Norge». Og bakerst beviser Marie Sundfør Tømmerbakke nesten alltid at hun er et talent helt utenom det vanlige.

Det som krydrer årets Oppsallag ytterligere er alle de gode ungjentene som melder seg på, og som både får fin oppbacking og gode oppspill av de rutinerte på laget. Denne miksen bidrar til både resultater og ikke minst en svært publikumsvennlig håndball.

Ingen vil overraskes om Oppsal tar sin tiende strake seier på onsdag. Likevel må det minnes om at fokus er nødvendig selv for gode lag, da poengene ikke kommer av seg selv i 1.divisjon. Fjellhammer har god lagmoral og er flinke til å bite seg fast, noe de også gjorde da lagene møttes til cupkamp i september. Da vant Oppsal til slutt med  ni mål, men det var først mot slutten av kampen at det avgjørende rykket kom.

Dette er damelagets nest siste hjemmekamp før jul. Et besøk i Oppsal Arena onsdag kl 19.00 anbefales på det varmeste!

Unge June Bøttger lurte FIL-forsvaret flere ganger under cupkampen i september. Byr det seg flere muligheter på onsdag? (Foto: Morten Schau)