Fortsatt ubeseiret – Oppsal Håndball

Fortsatt ubeseiret

Parademarsjen til Oppsal fortsetter. Ti kamper og tjue poeng - det kan ikke gjøres bedre!

Den nest siste hjemmekampen før jul endte med nok en triumf for Oppsaljentene. Kampen ble av det mer rotete slaget, der gjestene gjorde sitt for å stykke mest mulig opp hjemmelagets spill.

Hjemmejentene sov fra start, og Fjellhammer var ubeskjedne nok til å gå i ledelse 0-4 før kampen var mer enn tre minutter gammel. Faktisk tok det godt og vel halve omgangen før Oppsal var i føringen for første gang. Anført av en strålende opplagt Kari-Anne Henriksen kunne hjemmelaget gå til pause fire mål foran.

Selv om Fjellhammer jobbet og slet klarte de aldri å true hjemmelaget utover i den andre omgangen. Oppsal dro i fra sakte men sikkert, og kunne til slutt feire sin tiende strake seier med klar margin 39-31.

Det var relativt mange mål begge veier i dag, og forsvarsmessig var nok dette ikke blant Oppsaljentenes beste kamper. Det gjelder å være skjerpet hele veien mot lag som Fjellhammer, en motstander som på sitt beste absolutt har kapasitet til å utfordre alle lagene i divisjonen.

Kari-Anne Henriksen ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Izabela Duda noterte seg for hele 15 nettkjenninger hvorav 8 spillemål, og Hanne Kvalheim ble notert med 100 prosent uttelling og 8 mål. Prisen til Fjellhammers beste spiller gikk til Andrea Ohrvik.

KAMPFAKTA
Oppsal – Fjellhammer 39-31 (18-14)

1.divisjon kvinner, 10.serierunde
Oppsal Arena 23. november 2011

Oppsal: Beate Eiken, Marie Sundfør Tømmerbakke – Benedicte Bjørgen 2, June Bøttger 1, Izabela Duda 15 (7), Janne-Vivi Haraldsen 1, Mari Hegna 3,  Kari-Anne Henriksen 5, Victoria Korir 1, Kine Rustad Kristiansen 2, Julie Kvale 1, Hanne Kvalheim 8, Helene Opperud og Marte Røkke.
Toppscorer Fjellhammer: Martine Wavik Auvi 6 (3)

Utvisninger: Oppsal 3×2 min; Fjellhammer 1×2 min
Dommere: Chris Schjerven Bakksjø og Roger Nestaas

262 tilskuere i Oppsal Arena

noblad.no

Kari-Anne Henriksen var som vanlig leken og kreativ, og løftet Oppsal fram i ledelse etter at hjemmelaget fikk en noe svak start på kampen. (Foto: Morten Schau)

Hanne Kvalheim var viktig med 100 prosent uttelling mot Fjellhammer. (Foto: Morten Schau)