Ny praktkamp – Oppsal Håndball

Ny praktkamp

Det ble aldri spennende i Oppsal Arena, til det var Oppsal for gode.

Bækkelaget scoret kampens første mål, men siden var det Oppsal for alle penga i lokalderbyet i Oppsal Arena. Kampen var i realiteten avgjort allerede midtveis i den første omgangen. Da var stillingen 9-3 til hjemmelaget etter en ti minutters periode med suverent forsvarsspill der BSK overhode ikke laget mål. Kampbildet holdt seg siden med Oppsal som det førende laget fram til pause (20-11).

Oppsaljentene holdt fokus også gjennom den andre omgangen. Da ruller målene på, og forsvaret er det ingen andre lag i årets 1.divisjon som er i nærheten av å matche. Denne kvelden endte med 16-målsseier, og det mot et av de bedre lagene i divisjonen. Resultatet forteller det meste om kvalitetene i årets Oppsallag.

Ustoppelige Izabela Duda; 12 mål mot BSK i kveld. (Foto: Morten Schau)

Hele Oppsallaget var supergode i kveld. BB-valget falt på Izabela Duda, som også hadde flest nettkjenninger. Benedicte Bjørgen og Mari Hegna var som vanlig mer enn solide i midtforsvaret, og begge noterte seg også for mange mål. Bakerst sto Marie Sundfør Tømmerbakke nok en god kamp.
Prisen til Bækkelagets beste spiller tilfalt Henriette Svenningen.

Neste kamp for Oppsal er førstkommende onsdag. Da kommer Fjellhammer på besøk til Oppsal Arena, nok et severdig lokaloppgjør med andre ord.