Oppsal vs Bækkelaget – Oppsal Håndball

Oppsal vs Bækkelaget

Torsdag gjelder det å finne veien til Oppsal Arena.

Et Osloderby er i seg selv interessant. Når kampen står mellom to av topplagene i divisjonen blir det «et must» for alle håndballinteresserte.

Det er de to mestscorende lagene så langt i årets 1.divisjon som braker sammen torsdag kl 19.00 i Oppsal Arena. Ubeseirede oppsaljenter har i snitt puttet fantastiske 36,5 mål per kamp, mens BSK, som tabellmessig ligger på fjerdeplass og med godt heng, følger som en god nummer to med vel 32 mål i gjennomsnitt.

Djordje Teodorovic forteller at hjemmelaget er klare for å yte maksimalt for å opprettholde seiersrekken. – Det er alltid spesiell nerve knyttet til oppgjørene mot våre naboklubber. Det å møte BSK er i seg selv nok til å trigge ekstra innsats, og vi vet samtidig at dette på ingen måte blir noen enkel oppgave.

Sesongen så langt tatt i betraktning, må Oppsal uansett bære favorittstempelet i Oppsal Arena. Det er likevel grunn til å advare litt for BSK, som selvsagt vil være stinne av motivasjon før denne bataljen. BSK-trener Henrik Wilhelmsen har nok mer enn en gang formidlet til laget sitt at de er underdogs med «alt å vinne, ingenting å tape». Publikum som er på plass torsdag kl 19.00 får se hvor langt det rekker.

Marie skal stoppe Breistøl (noblad.no)

Oppsaltrener Djordje Teodorovic er spent og forventningsfull før torsdagens kamp mot Bækkelaget. (Foto: Morten Schau)