Utfordrende bortekamp – Oppsal Håndball

Utfordrende bortekamp


Etter flere kamper mot lag på nedre halvdel av tabellen, skrus vanskelighetsgraden opp flere hakk i den 8.serierunden.

Skrim ligger i øyeblikket på sjetteplass på tabellen, etter fem seire og to tap. Ett av tapene kom i lagets forrige hjemmekamp mot Glassverket, men i den kampen holdt Kongsbergjentene lenge følge med Glassverket, som så absolutt hører hjemme blant opprykksfavorittene. Oppsaljentene må uten tvil stille fullt skjerpet i Skrimhallen onsdag kveld.

Blant Skrims nøkkelspillere finner vi talentene Henriette og Ingvild Bakkerud, som begge har etablert seg på yngre landslag, mens rutinen i laget i første rekke ivaretas av kapteinen Rine Beito Prestegård. Skrim trenes for øvrig av blant andre Bent Dahl, som i fjor var hovedtrener for Oppsals herrelag.

Husk at det bare er en drøy times kjøring til Kongsberg og Skrimhallen…; kampstart kl 19.00!