Oppsal mot tabelltopp? – Oppsal Håndball

Oppsal mot tabelltopp?

På papiret ser helgens to kamper mot Bjørnar og Årstad ut til å være av det enklere slaget.

Per i dag befinner helgens motstandere seg i det nedre sjiktet på tabellen. Da Bergenslagene møttes i lokaloppgjør torsdag hentet Årstad årets første poeng (21-30) og passerte med det Bjørnar på tabellen. Oppsal møtte for øvrig Bjørnar hjemme i september, i en kamp som aldri var spennende (35-14).

Sesongen så langt har vist uvanlig stor nivåforskjell blant 1.divisjonslagene, og begge helgens motstandere hører med blant lagene som slipper inn flest mål. Vi tror det skal mye til om Bergensforsvarene vil makte å stå lenge i mot Oppsaljentenes offensive kvaliteter.  Dersom Oppsal står på kampene ut, og ikke går i fella med å undervurdere, tror vi helgen kan ende med relativt store seire.

Fire innkasserte poeng i helgen vil bety at Oppsal for første gang kan innta tabelltoppen i årets 1.divisjon. Det burde være gulrot god nok til å gi jernet selv om motstanden kanskje ikke blir den vasseste.

Viktig Oppsalbrikke: Izabela Duda har nesten 10 mål i snitt per kamp, flere venter i Bergen. (Foto: Morten Schau)

Viktig Oppsalbrikke: Marie Sundfør Tømmerbakke har vartet opp med storspill både på klubb- og landslag. (Foto: Morten Schau)