Vant med 31 mål – Oppsal Håndball

Vant med 31 mål

Oppsaljentene hadde ingen problemer med å hente to nye poeng i søndagens kamp i Oppsal Arena.

how to lose belly fat fast for men

p>Jotun kom til Oppsal Arena med seier i bagasjen fra lørdagens kamp mot Fjellhammer. Mot Oppsal maktet imidlertid ikke jotnene på noen måte å gi hjemmelaget match. De holdt følge til 2-2, men da var det bomstopp. Ved halvspilt førsteomgang var hjemmelaget 12 mål foran, en ledelse som var økt til 18 mål ved pause (25-7).

Den andre omgangen ble da bare en formalitet, der Oppsaljentene i perioder slapp seg løs med publikumsvennlig håndball. Slike kamper får likevel ikke den helt store nerven, når spenningen mest ligger i hvor stor seieren vil bli. Denne søndagen endte med kalassiftene 45-14, i en kamp der Oppsaljentene skal ha ros for å holde konsentrasjonen bra oppe til tross for at motstanden ikke var all verden.

Mari Hegna leverte forsvarsspill i ultraklassen, og når turboen utover i kampen også ble slått på framover resulterte det i 13 mål. Mari ble da også fortjent kåret til dagens Oppsaljente. Prisen til Jotuns beste spiller gikk till Tania Sharevska.

Etter å ha unnagjort fire hjemmekamper på rad, skal Oppsal neste helg ut i to oppgjør på bortebane, begge i Bergen.