Fire på rad – Oppsal Håndball

Fire på rad

Oppsaljentenes fjerde seriekamp endte, i likhet med de foregående, med seier.

Etter en jevn start de første 7-8 minuttene – hvor stillingen var 3-3, overtok Oppsal kontrollen på kampen i Oppsal Arena, og hjemmelaget opparbeidet seg raskt flere måls ledelse. Ved pause ledet Oppsal 18-9.

Kampbildet var stort sett det samme i den andre omgangen, og det ble til slutt ganske så enkelt for Oppsaljentene, som vant 38-21.

Izabela Duda ble kårets til Oppsals beste spiller, og hun var også oftest i målprotokollen med 13 (3) fulltreffere.

Nå venter en pause på vel to uker før neste 1.divisjonskamp. Den siste søndagen i oktober er det Jotun som skal til pers i Oppsal Arena.