Tøff NM-kamp i Bergen – Oppsal Håndball

Tøff NM-kamp i Bergen

Tirsdag gjør Tertnes og Oppsal opp om avansement til kvartfinalen i NM.

Kampen i Haukelandshallen blir sesongens største utfordring for Oppsaljentene. Bergenslaget, som i øyeblikket ligger på femteplass i Postenligaen, har uttalte ambisjoner både om medalje i serien og å nå langt i cupen. Tertnes stiller naturlig nok som store favoritter på hjemmebane.

Oppsal har så langt vunnet alt denne sesongen. Skal våre jenter kunne matche Tertnes kreves det likevel at laget hever seg betraktelig fra de siste kampene. Serieåpningen mot Nordstrand viste hva som bor i årets Oppsallag, men i de siste kampene har både forsvarsintensiteten og presisjonen i avslutningene variert en del.

Kanskje henger dette noe sammen med at motivasjonen trenger å trigges mer i kampsammenheng. Dette kan være utfordrende i kamper der en stiller som storfavoritt. Tirsdag er det Tertnes som innehar den rollen, og Oppsaljentenes motivasjon bør finnes i rikelig monn når motstanderen hører hjemme blant de fire-fem beste lagene i landet.

Om Oppsal skal ha suksess i Bergen bør Kari-Anne Henriksen ha en god dag på jobben mot Tertnes, som er klubben hun spilte for i sine «yngre dager». (Foto: Morten Schau)

Tertnestrener Tore Johannessen advarer:
Et skadefritt Oppsal hadde ikke hatt problemer med å holde seg i eliteserien i år. Det blir like tøff motstand som vi møter i mange seriekamper. Les mer på Tertnes’ nettside

Kampstart er tirsdag kl 18.00 i Haukelandshallen.
Det vil trolig være mulig å følge kamputviklingen online hos NHF.

how to make penis longer