Ingen cupbombe – Oppsal Håndball

Ingen cupbombe

Oppsal holdt lenge tritt med Tertnes i cupens 4.runde, men Bergenslaget avgjorde mot slutten av kampen.

Tertnestrener Tore Johannessen advarte før kampen om at dette ikke ville bli noen walk-over for Postenligalaget. Han fikk rett. Oppsal lå ett mål foran ved pause, og beholdt føringen også ti minutter ut i den andre omgangen.

Da kom en periode med flere tekniske feil og misbrukte sjanser, og plutselig hadde Tertnes kommandoen med 24-21. Denne ledelsen ga hjemmelaget aldri fra seg, og de kontrollerte inn avansement til kvartfinalen med åttemålsseier.

Mari Hegna (bildet) noterte seg for 7 fulltreffere, mens Linn Gossé ble kampens toppscorer med 11 mål for Tertnes.

Tap til tross, dette var en solid forestilling av Oppsaljentene, som var med på notene lenge. At divisjonsforskjellen kom til syne i siste halvdel av kampen er naturlig.

Allerede på torsdag skal jentene ut i seriekamp, hjemme mot Halden. Nå blir det viktig å nullstille til 1.divisjonskamp.