Fortsatt ubeseiret – Oppsal Håndball

Fortsatt ubeseiret

Oppsaljentene tok lørdag sin tredje strake seier i årets 1.divisjon, og det i en kamp da ikke alt stemte.

Etter en jevn start på førsteomgang, der Oppsal brant uvanlig mange sjanser, opparbeidet likevel hjemmejentene seg etterhvert en femmålsledelse på det meste. Det så ut til å gå mot en komfortabel H i Oppsal Arena, men etter tre raske Selbumål i starten på omgang nummer to var det plutselig kamp igjen.

Kampen sto en stund og vippet, og Selbu benyttet anledningen til å gå i ledelse da Oppsal en periode hadde tre (!) spillere utvist samtidig. Dette så ut til å tenne hjemmelaget, som raskt rykket fra til ny firemålsledelse.

Et ungt Selbulag, uten Trine Haltvik denne gang, ga likevel ikke opp, og trønderjentene sørges for spenning inntil det siste. Hjemmelaget rodde likevel i land en to målsseier 32-30. 

Marie Sundfør Tømmerbakke (artikkelbildet) ble kåret til Oppsals beste spiller, mens Mari Hegna ble kveldens toppscorer med 8 fulltreffere. Marit Røsberg Jakobsen fikk BB-prisen hos Selbu. Kine Rustad Kristiansen debuterte for øvrig for Oppsal, og hun dokumenterte at hun vil bli en solid tilvekst med mer kamperfaring.

Oppsal ligger nå på femteplass på en svært haltende tabell. Det er verdt å notere at Oppsal er eneste lag som så langt ikke har avgitt poeng.


Mari Hegna noterte seg for åtte fulltreffere mot Selbu (Foto: Morten Schau)

KAMPFAKTA
Oppsal – Selbu 32-30 (17-13)

1.divisjon kvinner, 3.serierunde
Oppsal Arena 8. oktober 2011, 189 tilskuere

Oppsal: Beate Eiken, Marie Sundfør Tømmerbakke – Benedicte Bjørgen, June Bøttger, Izabella Duda 7 (1), Janne Vivi Haraldsen 3, Mari Hegna 8, Kari-Anne Henriksen 4 (2), Victoria Korir 1, Kine Rustad Kristiansen 3, Julie Kvale, Hanne Kvalheim 3, Helene Opperud 3 og Marte Røkke.
Toppscorere Selbu: Marit Røsberg Jakobsen 6 og Thale Hansen Tremoen 6 (1)

Utvisninger
: Oppsal 3×2 min; Selbu 3×2 min
Dommere: Knut Brateng og Peter Paulsboe

noblad.no: Oppsal viste muskler til slutt

penis growth