Bjørnar ble overkjørt – Oppsal Håndball

Bjørnar ble overkjørt

Oppsaljentene ble aldri satt på prøve i Oppsal Arena mot et ikke altfor imponerende Bjørnar.

Sesongens første hjemmekamp ble aldri av det spennende slaget. Bjørnar hadde ikke mye å by på, og det ble tidlig klart at dette ikke kunne bli noe annet enn overkjøring.

Seieren kunne faktisk vært atskillig større om ikke Oppsaljentene til tider ble vel ukonsentrerte i avslutningene. Bjørnars målvakt Helene Tøsdal leverte også en bra kamp, med flere fine redninger. Det var hovedårsakene til at seieren «bare» ble 35-14.

Izabella Duda satte virkelig fart i den andre omgangen, og ble kåret til Oppsals beste. Hun ble samtidig kveldens mestscorende med 12 mål.

Det er aldri enkelt å varte opp med topphåndball når motstanden er svak. Tidvis fikk publikum likevel se et hjemmelag som viste lekent angrepsspill. Det er bare å glede seg til fortsettelsen med kamper mot de antatt bedre lagene i divisjonen. Bjørnar tror vi skal få det tøft med å overleve i 1.divisjon. Spørsmålet står derfor fremdeles: Hvor gode er Oppsal?

KAMPFAKTA
Oppsal – Bjørnar 35-14 (16-5)

1.divisjon kvinner, 2.serierunde
Oppsal Arena 17. september 2011, cirka 250 tilskuere

Oppsal: Beate Eiken, Marie Sundfør Tømmerbakke – Benedicte Bjørgen 2, June Bøttger 1, Izabella Duda 12 (2), Janne Vivi Haraldsen 3, Mari Hegna 4 (1), Kari-Anne Henriksen 5, Victoria Korir 1, Kine Rustad Kristiansen, Julie Kvale 1, Hanne Kvalheim 3, Marte Røkke 3 og Helene Opperud.
Toppscorer Bjørnar: June B. Tvedt 4

Utvisninger
: Oppsal 2×2 min; Bjørnar 3×2 min
Dommere: Kristoffer Helgerud og Vegard Lillebuen

noblad.no: Lekestue med Oppsal

home remedy for genital herpes