Strålende serieåpning – Oppsal Håndball

Strålende serieåpning

Oppsaljentene dokumenterte i serieåpningen til fulle at de blir å regne med i årets 1.divisjon. Hjemme i Nordstrandhallen ble NIF gjort til statister.

what is premature ejaculation

table border=»0″ cellpadding=»0″>

 

Oppsal, anført av en strålende opplagt bakspillerrekke, tok tidlig kommandoen i Nordstrandhallen. Hjemmelaget så seg nødt til å ta time-out etter 10 minutter på stillingen 2-6. Det hjalp lite for etter 20 minutter var stillingen 3-13 og ved pause 7-17. Det var klasseforskjell på lagene, og kampen var avgjort.

Kampbildet holdt seg i den andre omgangen, og kalasseieren ble så stor som 18-36. Grovjobben ble gjort i forsvar, der Oppsal i år framstår som mer solide enn tidligere sesonger. Aller bakerst sto Marie Sundfør Tømmerbakke en kjempekamp.
Dagens pris til beste Oppsalspiller gikk likevel til Mari Hegna (bildet) som leverte så det holdt begge veier. Hun ble også kveldens toppscorer med 12 nettkjenninger.

Oppsal spilte en underholdende og fartsfylt håndball, som publikum viste å sette pris på. Nordstrand framsto bleke for dagen, så hvor gode de blå faktisk er, får vi først svar på litt senere utpå høsten.

Uansett er det bare å glede seg til fortsettelsen. Neste sjanse til å la seg underholde er i Oppsal Arena førstkommende lørdag. Da kommer Bjørnar på besøk.

KAMPFAKTA
Nordstrand – Oppsal 18-36 (7-17)
1.divisjon kvinner, 1.serierunde
Nordstrandhallen 13. september 2011, 527 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Lana Krasniqi, Benedicte Bjørgen 1, June Bøttger 1, Izabella Duda 7 (2), Janne Vivi Haraldsen, Mari Hegna 12 (1), Kari-Anne Henriksen 5, Victoria Korir 3, Julie Kvale 2, Hanne Kvalheim 3, Marte Røkke 1 og Helene Opperud 1.
Toppscorere Nordstrand: Susann Nybo 3 og Tina Magnus 3 (2)

Utvisninger: Oppsal 3×2 min; Nordstrand 2×2 min
Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya

Lenker
noblad.no
Nordstrand Håndball Elite
Europamester.dk (Norsk)