Videre til 4.runde – Oppsal Håndball

Videre til 4.runde

Torsdag kveld ble det avansement til 4.runde i cupen gjennom seier over Fjellhammer i Oppsal Arena.

Oppsaljentene tok grep om kampen fra start, og hadde en åttemålsledelse midtveis i førsteomgang. Det luktet overkjøring, men rufsete forsvarsspill bidro til at gjestene kom inn i kampen igjen. Ved pause var ledelsen redusert til fire mål.

Den andre omgangen startet med to raske mål av Fjellhammer, og plutselig var det kamp igjen. Gjestene kom likevel aldri helt ajour, og de siste 10 minuttene tok kreftene slutt. Da ble det fullstendig Oppsaldominans, og til slutt en grei nimålsseier 38-29.

Med andre ord mange mål begge veier, så endel fokus på forsvarsbiten vil det nok fort kunne bli på de nærmeste treningene.

Helene Opperud hadde flott uttelling på sine sjanser i kveld, og ble kveldens toppscorer for Oppsal med 9 mål. Hanne Kvalheim var ikke med i dag, men både Benedicte Bjørgen og Janne Vivi Haraldsen var målhungrige på streken, godt satt opp gjennom mange herlige innspill fra playmaker Kari-Anne Henriksen.

Neste NM-runde skal spilles om to uker, og da blir det tur til Bergen. Mest sannsynlig blir Tertnes motstander, vi tror vel Postenligalaget vinner sin 3.rundekamp mot 2.divisjonslaget Os ganske greit.