Avlyst kamp mot Haslum – Oppsal Håndball

Avlyst kamp mot HaslumOppsal herrer elite meldte til Haslum HK at de hadde fem spillere sykemeldt, og at de dermed ikke kunne stille til dagens Postenligakampen mot Haslum HK. Haslum skriver på sine hjemmesider; vi har fått melding fra lagledelsen i Oppsal om at det kom to sykemeldinger i ettermiddag. Dette kommer i tillegg til de tre spillerne som allerede hadde sykemelding

– Oppsal Håndball har mottatt formell sykemelding fra en spiller, samt signaler fra andre spillere som ikke ønsker å spille denne kampen. At det er turbulens rundt Oppsal Håndball på grunn av den økonomiske situasjonen klubben er i er velkjent. Men alle Oppsals elitespillere er under kontrakt med klubben og må dermed forholde seg profesjonelt til avtalen og ha formell sykemelding ved forfall.

– Vi ser svært alvorlig på situasjonen og vil følge opp saken med de spillerne som ikke møtte til kampen, sier Morten Larsen som er konstituert leder av sportslig utvalg for Oppsal Herrer elite.

(Oppsal)