Overbeviste i siste test – Oppsal Håndball

Overbeviste i siste test

Oppsaljentene viste svært oppløftende takter i siste treningskamp før seriestart.

I onsdagens treningskamp i Oppsal Arena tok Oppsal kommandoen fra start, og beholdt den hele kampen i gjennom. Solid forsvar, kombinert med høyt tempo og tidvis meget bra angrepsspill gledet et tallrikt publikum. Seier med mer enn 10 mål mot et lag fra Postenligaen lar seg høre, selv om det denne gang bare var trening.

Kombinasjonen av rutinerte spillere med erfaring fra toppnivå og fremadstormende juniorjenter ser så absolutt ut til å lykkes.

Trener Djordje Teodorovic har uttalt at Oppsal vil bli attraksjonen i årets 1.divisjon, og ut fra hva som ble vist mot Njård kan det definitivt bli en realitet.

Så her er det bare å glede seg til kampen om seriepoeng starter litt senere i september. Første seriekamp blir en rysare mot NIF i Nordstrandhallen tirsdag 12. september. Før det, nærmere bestemt på onsdag, skal jentene til Lillehammer for å møte LFH09 i cupens 2.runde.

Lenke
noblad.no