Oppsal har ikke trukket seg fra PL – Oppsal Håndball

Oppsal har ikke trukket seg fra PL

Informasjon fra styret i Oppsal Håndball vedrørende artikkel publisert av handballmagasinet.no.

Tirsdag kveld ble det publisert en artikkel på handballmagasinet.no om at styret i Oppsal Håndball har trukket herrelaget fra Postenligaen 2011/2012. Dette er ikke riktig og ingen spillere er fristilt.

Fakta i saken er at Sportslig Utvalg Herrer trakk seg fra sine verv tirsdag kveld. Dette fordi de ikke kunne godta et kostnadskutt på 20 % av budsjettet, og at rammebetingelsene oppfattes som uakseptable.

Morten Larsen ble i dag onsdag gitt mandat til å drive Sportslig Utvalg herrer i en overgangsfase. Målsetningen er helt klar: Å prestere så godt som mulig i årets Postenliga. Elitesatsingen på herresiden skal drives videre. Rekruttering av øvrige utvalgsmedlemmer vil ha fokus de nærmeste dagene.

(Oppsal)