Ny turneringsseier – Oppsal Håndball

Ny turneringsseier

Oppsaldamene viste solide takter i helgens treningsturnering i Skihallen.

Jentene spilte fem kamper, og overbeviste mot gode 2.divisjonslag. I dagens semifinale ble Hønefoss, som spilte om opprykk til 1.divisjon i fjor, slått med 17 mål, før Rælingen ble satt på plass med solide 35-23 i finalen.

På grunn av det tette kampprogrammet ble SPAR-laget benyttet i en av lørdagens kamper, mens alle de øvrige kamper ble vunnet overbevisende.Trener Djordje Teodorovic var meget fornøyd  med helgens utbytte. 

– Forsvarsspillet sitter, samspillet er vierkelig på gang og stemningen i laget er meget god. Selv om flere av de rutinerte spillerne, med Mari Hegna og Izabela Duda i spissen, naturlig nok drar hovedlasset, var det mange yngre spillerne som viste seg fram i helgen. Damestallens aller yngste, Marte Røkke (f. 1995), vokste for eksempel mye gjennom helgens kamper. Og aller bakerst har Marie Sundfør Tømmerbakke også storformen på gang.

Izabela Duda ble kåret til turneringens beste spiller.

Oppsal serieåpner borte mot Nordstrand tirsdag 13. september. Kryss av i kalenderen.

Lenke
Resultater fra Follo Quality Cup 2011