Uavgjort mot Sverige – Oppsal Håndball

Uavgjort mot Sverige

Det norske u-landslaget leverte fredag bra mot Sverige, i en kamp som endte uavgjort.

 

De norske gutta førte det meste av kampen, men laget hadde ikke helt marginene med seg i avslutningminuttene. Svenskene kom ajour, og det var hjemmelaget som nok kunne si seg mest fornøyd med resultatet.

Trener Geir Erlandsen var meget godt fornøyd med innsatsen til de norske gutta, og roser hele laget var å kjempe godt hele kampen i gjennom. Erlandsen trekker likevel fram Ørjan Gabrielsen som matchens «lirare». Ørjan sto på godt hele kampen, og ble også Norges toppscorer med 8 nettkjenninger.

Eirik Nordeng, også Oppsal, fikk notert 4 scoringer, i en kamp som endte 30-30.

Dette var en positiv opplading å ta med seg for u-landslaget på veien til årets store happening; European Open, som spilles samtidig med Partille Cup i Gøteborg i begynnelsen av juli.

Lenke
handball.no