Thomsen i gang – Oppsal Håndball

Thomsen i gang

Danske Anders Thomsen har ankommet Oslo og har tatt fatt på trenergjerningen i Oppsal.

Thomsen hadde suksess da han reddet plassen til Mors-Thy i den danske eliteserien forrige sesong. Nå er han i full gang med å danne seg et bilde av norsk herrehåndball og da spesielt eget mannskap i Oppsal.

Troppen er ennå ikke helt satt, og det har dessuten skjedd mange endringer siden debutsesongen i Postenligaen. Det som er klart er at årets lag både vil få en yngre profil og inneholde flere med «Oppsalstamme» enn i fjor.

Spillertypene vil ha mye å si for spillestilen, og Thomsen varsler til noblad.no at tempo og kontringer vil bli kjennetegn ved Oppsal kommende sesong.

Det bør med andre ord bli publikumsvennlig håndball i Oppsal Arena fra høsten av.

Lenke
noblad.no

(Oppsal)