Erik og Thrøstur har signert – Oppsal Håndball

Erik og Thrøstur har signert

Oppsal har inngått nye kontrakter med Erik Skifjeld Alm og Thrøstur Thrainsson.

enlarge penis size naturally

p>Erik Skifjeld Alm (bildet over) er en ekte Oppsalgutt og en svært talentfull spiller. Han har i mange år vært fast inventar på aldersbestemte landslag, og står per i dag med over 50 kamper og 150 scoringer med det norske flagget på brystet.

Islendingen Thrøstur Thrainsson (bildet under) dukket opp i Oppsal Arena i fjor. Trenerteamet så raskt at det her var snakk om en spiller med stort potensiale. I løpet av sesongen hadde Thrøstur enorm utvikling, og han ble en Oppsalspiller som publikum viste å verdsette.

Erik og Thrøstur vill med sikkerhet bli viktige kort i Oppsalstokken når de blå serieåpner mot Haslum i begynnelsen av september.