Satser etter skade – Oppsal Håndball

Satser etter skade

Charlotte Askeland fortsetter i Oppsal også neste sesong.Charlotte kom til Oppsal fra Tertnes i fjor, men var uheldig og pådro seg en kneskade relativt tidlig på høsten. Kneet ble operert i januar, og Charlotte er under opptrening.

Charlotte var blant de toneangivende da hun var i Tertnes. Før det spilte hun mange sesonger for Bjørnar i de øverste divisjoner. Der leverte hun alltid varene fra sin bakspillerplass, og hun var mange sesonger øverst på toppscorerlista i klubben.

Trener Djordje Teodorovic er optimistisk. -Operasjonen var vellykket og Charlotte er veldig motivert i opptreningen. Rekker hun å være tilbake til seriestarten er det veldig bra, men etter slike skader gjelder det å være tålmodig. Charlotte har spillestyrke og erfaring som vil bety mye for laget uansett når hun blir klar igjen.

Oppsaljentene serieåpner borte mot Nordstrand 13. september, mens første anledning til å følge jentene i Oppsal Arena blir 17.september, mot Bjørnar, sikkert en kamp Charlotte gjerne skulle ha spilt…