Marie fortsetter i Oppsal – Oppsal Håndball

Marie fortsetter i Oppsal

Keepertalentet Marie Sundfør Tømmerbakke gleder seg til en ny sesong i Oppsal. Leder i klubben, Bjørnar Allgot, er selvsagt også svært fornøyd.

De aller fleste klubber i Norge misunner Oppsal Marie Tømmerbakke, som år for år har hatt stor sportslig utvikling. Hun er vel etablert som førstevalget på juniorlandslaget (LK92), der hun nå nærmer seg 50 landskamper. Sesongen som var sto Marie mektig bra i 1.divisjon, der hun ved mange anledninger ble kåret til banens beste.

– Valget for meg var svært enkelt. Jeg er vokst opp i klubben og trives veldig godt. Den sportslige utfordringen, med spill på det nest øverste nivået, passer også godt der jeg står i dag.

Marie gleder seg til en ny sesong i 1.divisjon, men håper på flere representasjonsoppgaver før den tid. – Juniorlandslaget skal spille EM i Nederland i august, og jeg håper selvsagt å komme med der. 

Det tror vi ganske sikkert at hun gjør. Da de norske juniorjentene tok sølv i VM i fjor var det mye takket være storspill i målet av Marie. Hun har også holdt formen ved like etter at serien ble ferdigspilt i april. Et bevis på det er at hun nylig kom på all-star laget i NM for regionslag

Publikum kan glede seg til sesongen 2011/2012 og mer spektakulært keeperspill!