Seier i Sandefjord – Oppsal Håndball

Seier i Sandefjord

Oppsal var i føringen gjennom hele den første kvalifiseringskampen mot Sandefjord, men klarte aldri helt å riste av seg vestfoldingene.

Oppsal leverte en bra åpning i Jotunhallen, med et kontant forsvar som Sandefjord hadde vanskeligheter med å finne ut av.

Ved flere anledninger så det ut til at Oppsal skulle dra ordentlig i fra, men hver gang kom hjemmelaget tilbake, og ved pause var Oppsal tre mål foran.

Etter en god start av  Sandefjord i den andre omgangen, dro Oppsal igjen i fra, og ledelsen var oppe i fire mål en stund. Nok en gang nektet hjemmelaget å gi opp, og ved full tid var Oppsalseieren redusert til ett mål, 25-26.

Alt i alt var dette en bra gjennomført kamp av Oppsal, som gir et meget godt utgangspunkt før returmøtet i Oppsal Arena på søndag.

I Espen Granlis skadefravær fikk talentet Rune Røed Gauslå sin ilddåp, og han klarte seg meget bra. Her har Oppsal nok en juniorspiller som for full fart er på vei opp i A-lagets rekker.