Siste serierunde – Oppsal Håndball

Siste serierunde

Oppsal får onsdag  besøk av Vålerenga i den siste serierunden i Postenligaen. Gjestene har bare æren å spille for, mens for Oppsal gjelder det å ordne kvalikplass for spill i PL neste sesong.

Etter mange oppløftende kamper hadde Oppsalgutta en dårlig dag på jobben mot Runar på søndag. Kampen ga Runar fortsatt eksistens i PL, mens Oppsal trenger ytterligere poeng for å være sikret kvalifiseringsplass.

Nedre del av tabellen før den siste serierunden

Nr

Lag

Kamper

Målforskjell

Poeng 

10.

Oppsal

21

530

601

11

11.

Stord

21

531

621

10

12.

Vålerenga

21

484

706

2

Når tabelljumbo Vålerenga kommer til Oppsal Arena gjelder det å finne tilbake til det som har funket så bra for Oppsal de siste ukene.VIF har ikke vist noe som burde skremme på lenge, men vil nok mobilisere litt ekstra i lagets siste PL-kamp og spesielt nå som det tross alt gjelder byderby.

På normal klasse skal Oppsal løse onsdagens oppgave. Faren for undervurdering bør heller ikke være så stor siden det ligger så mye i potten ved denne anledning. Hjemmepoeng er ensbetydende med kvalfiseringskamper mot Sandefjord, uavhengig av hvordan Stord gjør det i sin kamp mot BSK/NIF.

Det ligger an til et forrykende oppgjør onsdag kl 18.30. Velkommen i Oppsal Arena!

Lenke
Slik gikk det da lagene møttes før jul
handball.no om den siste serierunden