Avsluttet med seier – Oppsal Håndball

Avsluttet med seier

Oppsals damelag vant til slutt med to mål i en jevn og spennende kamp mot Årstad.

Oppsaljentene gikk i ledelsen fra start, og førte det meste av den første omgangen. Gjestene fra Bergen nektet å gi opp, og de lot aldri Oppsal få et forsparng på mer enn fire mål, og ved pause var ledelsen på tre.

Den andre omgangen ble enda jevnere, og lagene skiftet om å lede. Det var først i kampens siste fem minutter at Oppsal rykket endelig i fra, og seieren ble i grunnen ganske så kontrollert 28-26.

Senka Buljan fikk prisen som dagens Oppsalsspiller. Hun noterte seg for 10 scoringer, og havnet med det akkurat på 200 scoringer i årets 1.divisjon. Imponerende! Best på bortelaget var utvilsomt målvakt Marianne Sundsbak.

Med dagens seier endte Oppsal på en flott fjerdeplass på tabellen, poenget bak Glassverket som tok kvalikplassen. Gjøvik ble nummer to, og rykker med det direkte opp sammen med Njård.