Runar vs Oppsal – Oppsal Håndball

Runar vs Oppsal

Kampen for å overleve i Postenligaen er hard, og en del vil bli avklart i Jotunhallen på søndag.

Det vil ventelig bli en tett og jevn kamp i Sandefjord, der begge lag går for to poeng som vil være nødvendig for å legge beslag på den viktige niendeplassen som gir garantert plass i PL neste sesong.

Oppsalseier vil gi stor sannsynlighet for at blåtrøyene tar den sikre plassen, ettersom Vålerenga normalt skal være overkommelig i lagets siste kamp hjemme i Oppsal Arena.

Runar derimot, møter ØIF Arendal på bortebane i siste serierunde, og det er en vrien oppgave. Skulle Runar gå på tap både for Oppsal og ØIF Arendal, vil de rykke direkte ned om Stord skulle vinne sin siste kamp hjemme mot BSK/NIF. På papiret er det ingen umulig oppgave da BSK/NIF har vist rufsete form den siste tiden, og nok kanskje sparer noe krutt til sluttspillet.

På grunn av en messe i Runarhallen spilles kampen i Jotunhallen, for øvrig en arena som bortelaget har gode minner fra. Det var nettopp der Oppsal forseglet fjorårets opprykk gjennom å beseire Sandefjord. Slik så jubelscenene ut for et knapt år siden. Får vi gjentagelse i Jotunhallen nå på søndag?

Søndagens kamp i Jotunhallen har absolutt alle forutsetninger til å bli en thriller av de sjeldne, og bør være en kamp alle med hjerte for Oppsal eller Runar må få med seg. Avkast kl 17.00.

Lenke
handball.no