Serieavslutning søndag – Oppsal Håndball

Serieavslutning søndag

En lang sesong i 1.divisjon avrundes med besøk fra Bergen på søndag.

Oppsals damelag har levert gode prestasjoner gjennom det meste av sesongen. Sesongens målsetting om en topp fem plassering er innfridd, og laget har i lengre tid også vært med i opprykkskampen.

Før den siste serierunden er det faktisk fortsatt en teoretisk mulighet for å nå kvalikplassen, men det forutsetter både Oppsalseier på søndag og at Glassverket taper sin siste kamp hjemme mot Rygge. Rygge, som tapte 23-27 på Gjøvik torsdag, er for lengst klare for degradering, så akkurat det tror vi neppe skjer…

Derimot bør utsiktene for hjemmeseier i Oppsal Arena være gode. Lagenes første møte i Bergen endte med seier til Oppsal, og på hjemmebane for siste gang denne sesongen vil nok jentene vise hjemmepublikummet hva de er gode for. I tillegg vil også gjestene ha sin lørdagskamp mot BSK i beina når de entrer Oppsal Arena.

Alle kampene i den siste serierunden skal spilles samtidig, og det er grunn til å merke seg tidlig kampstart: Avkast går kl 15.00.

Lenke
Slik gikk det da lagene møttes i novermber