Oppsal møter DHK – Oppsal Håndball

Oppsal møter DHK

Oppsals tabellnaboer Stord og Runar har gått på klare tap i den 20.serierunden mot henholdsvis Elverum og Haslum. Blåtrøyene får det heller ikke enkelt når runden avsluttes mandag kl 18.00 borte mot Drammen.

Da lagene møttes i Oppsal Arena i november var det DHK som seiret 34-27. Det var på et tidspunkt da Oppsalmannskapet slet med svak selvtillit.

Oppsalgutta er i dag stinne av selvtillit etter tre seire på rad, mens DHK nylig gikk på et stortap borte mot Follo og kun slo Stord med ett mål hjemme. Nå, som plutselig Oppsal har funnet formen og DHK har variert noe i prestasjonene, kan det kanskje ligge an til en jevnere kamp i Drammenshallen.

I utgangspunket er DHK klare favoritter på mandag, og skal drømmen om gjeve medaljer leve videre må Oppsal slås. Poeng til Oppsal vil være å betrakte som bonus, men likevel ingen umulighet, ikke minst siden de blå kan spille uten spesielt forventingspress denne gang. En liten fordel har også Oppsal i form av at trener Bent Dahl (ex-Drammen) kjenner hjemmelaget bedre enn de fleste.

Oppsal har satt opp supporterbuss til mandagens kamp, se mer info på www.oppsalhandball.no.
De som ikke har anledning til å følge kampen i hall, har nettmuligheter på NHFs Kamper Online, eller via dt.no sin livedekning av kampen.

Lenker
Slik gikk det da lagene møttes i november
Drammen HKs nettsider