Slo Bjørnar med 11 mål – Oppsal Håndball

Slo Bjørnar med 11 mål

Etter dårlig uttelling mot Fjellhammer i midtuka, var Oppsaljentene tilbake på sporet i sesongens nest siste hjemmekamp.

Oppsaljentene tok føringen fra start av, og ledet ved flere anledninger med 5-6 mål i den første omgangen. Bjørnar viste god lagmoral, og kom tilbake mot slutten av omgangen, slik at ledelsen ved pause bare var på tre mål.

Utover i den andre omgangen dro hjemmejentene stadig mer i fra, og det ble etter hvert tydelig at gjestene fra Bergen ble slitne. Da sluttsignalet gikk viste måltavla 11-måls forsprang, på en kveld da Oppsaljentene sto meget godt i forsvar, og der mange var aktive og gode framover. En overbevisende seier mot et Bjørnarlag, som slett ikke var dårlige.

Tre Oppsaljenter noterte seg 8 mål i kveld; Nerma Pandza, Senka Buljan og Hege Skarprud (bildet). Sistnevnte ble også kåret til hjemmelagets beste. På Bjørnar gikk premien til Vilde Olsen Bakka.

Oppsal klatrer til tredjeplass på tabellen, men skygges av Gjøvik som har spilt færre kamper, og som har flere «enkle» kamper igjen.

 

KAMPFAKTA
Oppsal – Bjørnar 35-24 (17-14)
1.divisjon kvinner, 25.serierunde, 19. mars 2011

Oppsal: Beate Eiken, Marie Sundfør Tømmerbakke, Benedicte Bjørgen, Senka Buljan 8 (1), Victoria Korir 1, Hanne Kvalheim 1, Tiril Marstein 4, Tuva Marstein, Nerma Pandza 8, Kine Pettersen 2, Hege Skarprud 8, Maiken Sønsterud, Kristin Tofteland og Stine Øvrebø 3.
Toppscorer Bjørnar: Vilde Olsen Bakke 8 (2)

Utvisninger: Oppsal 3×2 min; Bjørnar ingen
Dommere: Terje Stikholmen og Terje Bårdsen

63 tilskuere i Oppsal Arena

Lenke
NHFs kamprapport