Oppsal vs Viking – Oppsal Håndball

Oppsal vs Viking

Et Oppsallag som har funnet formen ønsker Viking Stavanger velkommen til Oppsal Arena på søndag.

Triumf mot Follo i siste hjemmekamp og brakseier borte mot Stord i midtuka har gitt betydelig selvtillit i Oppsalmannskapet.

Det er ingen tvil om at hjemmelaget går for nok en to-poenger mot Viking Stavanger. Mulighetene bør være der. Siddisene slipper inn nest flest mål av lagene i PL (bare «slått» av VIF), og laget har også profilen Kjetil Strand ute resten av sesongen med skade.

Da lagene møttes i Stavanger i november vant Viking, anført av nevnte Strand, 39-31. I Strands fravær er det særlig venstrebacken Joar Gjerde som Oppsalforsvaret må se opp for. Gjerde, som nylig fikk sin landslagsdebut, har dunket inn masse mål i de siste kampene.

Avkast går i Oppsal Arena søndag kl 18.30. Vel møtt til topp håndballunderholdning!

Lenke
Slik gikk det da lagene møttes i høst