Tap på Lørenskog – Oppsal Håndball

Tap på Lørenskog

Oppsaljentene fikk det ikke helt til å fungere mot Fjellhammer i Lørenskoghallen.

Første omgang åpnet greit, og Oppsal var ved flere anledninger to og tre mål foran. Det siste rykket som ville distansert Fjellhammer kom imidlertid ikke. Sjansene var mange, men dette var kvelden da det viste seg vanskelig å omsette de i mål. Oppsaljentene var derfor bare ett mål foran ved pause.

Dette ga Fjellhammer blod på tann, og det var et skjerpet hjemmelag som kom på banen etter hvilen. FIL sto mye bedre i forsvar i den andre omgangen, og de tok ganske raskt over kommandoen i kampen. Ved kampslutt ble avstanden så stor som 28-20.

Oppsal forblir dermed på fjerdeplassen på tabellen.