Ny toppkamp – Oppsal Håndball

Ny toppkamp

Fire seriekamper gjenstår for damelaget til Oppsal. Onsdag venter nok en tøff utfordring når Skrim tar i mot de blå i Skrimhallen.

Onsdagens motstander har klare opprykksambisjoner, men Kongsberglaget har rotet det til i det siste og kun tatt ett poeng på sine tre siste tre kamper. I dag ligger Skrim på fjerdeplass på tabellen, poenget foran Oppsal som innehar femteposisjonen.

Skrim vil derfor ha presset på seg på onsdag, noe som kan slå begge veier. Hjemmelaget har i hvert fall underprestert i flere kamper på rad.

I trygg forvisning om at de har prestert bra denne sesongen kan Oppsaljentene spille med senkede skuldre på onsdag. Dersom de løfter seg noen hakk fra søndagens kamp mot Gjøvik bør alt ligge til rette for en tett og spennende kamp på Kongsberg.


Lenker

Nettsiden til Skrim
laagendalsposten.no