Tapte toppkampen – Oppsal Håndball

Tapte toppkampen

Det etablerte angrepsspillet fungerte svakt i søndagens toppkamp mot tabellnabo Gjøvik HK.

Oppsal scoret kampens to første mål, før det jevnet seg ut, og Gjøvik etter hvert tok over. De siste 10 minuttene av førsteomgang ble hjemmejentene hardt straffet med rushmål i mot som følge av egne feil. Ved pause lå hjemmelaget hele sju mål bak, en svak omgang av de blå med andre ord

I den andre omgangen forsøkte Oppsal en mer offensiv forsvarstaktikk, og de knappet noe inn på forspranget. Framover ville det seg imidlertid ikke i dag, og da kom de aldri nærmere enn fire mål. På slutten økte gjestene fra Toten igjen ledelsen, slik at resultattavla også viste sju mål foran til slutt.

Maiken Sønsterud var meget god i Oppsal Arena i dag, og ble fortjent kåret til hjemmelagets beste. På Gjøvik gikk prisen til Grith Kristensen.

Med dagens seier passerer Gjøvik HK Oppsal på tabellen.

Allerede på onsdag venter ny toppkamp for Oppsal, da borte mot Skrim på Kongsberg.

KAMPFAKTA
Oppsal – Gjøvik HK 22-29 (11-18)
1.divisjon kvinner, 22.serierunde, 6. mars 2011

Oppsal: Beate Eiken, Marie Sundfør Tømmerbakke, Benedicte Bjørgen, Senka Buljan 2, Julie Kvale, Hanne Kvalheim, Tiril Marstein 3, Tuva Marstein 2, Nerma Pandza 8 (2), Kine Pettersen 3, Hege Skarprud, Maiken Sønsterud 2, Kristin Tofteland 1 og Stine Øvrebø 1.
Toppscorer Gjøvik HK: Trine Haugstad 11 (4)

Utvisninger: Oppsal 4×2 min; Gjøvik HK 4×2 min
Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya

214 tilskuere i Oppsal Arena

Lenker
NHFs kamprapport
noblad.no
oa.no
Nettsiden til Gjøvik HK