Sluttspurten har startet – Oppsal Håndball

Sluttspurten har startet

Glitrende forsvarsinnsats la grunnlaget for Oppsals tredje seier i Postenligaen. Den kom mot formlaget Follo.

Det var tidlig klart at dette var en kamp der Oppsalgutta ville noe. Førsteomgang var likevel jevn fra start til slutt, der lagene vekslet om ledelsen.

Andre omgang startet på samme vis. Så stengte Svetislav Verkic hjemmeburet, og dermed var det for Oppsal å rykke i fra. Ledelsen kom på det meste opp i fem mål, men det var spenning og nerve i kampen nesten helt ut. I det hele tatt en søndagskveld med veldig god stemning i Oppsal Arena.

Svetislav Verkic fikk prisen som Oppsals beste, mens juryen valgte Magnus Jøndal hos gjestene.

I dag fikk hjemmepublikummet oppleve et Oppsallag som har livets rett på øverste nivå. Positivt var det også å se at tempoet var skrudd opp flere hakk fra de foregående kamper.

Med samme innsats og innstilling i de gjenstående kamper vil Oppsal innkassere mange flere poeng, og forhåpentlig nok til å forbli i PL-ligaen. 


KAMPFAKTA
Oppsal – Follo 25-21 (13-12)

Postenligaen, 17. serierunde, 6. mars 2011

Oppsal: Svetislav Verkic, Espen Wangen, – Erik Skifjeld Alm 5, Kristinn Bjørulfsson, Dejan Dobardzijev 5 (1), Ørjan Gabrielsen 1, Eivind Grabo 1, Espen Granli 3, Anders Jørgensen, Andre Kolstad 1, Steven Larsson 5 (1), Eirik Nordeng 2, Henrik Rosenkvist og Thröstur Thrainsson 2.
Toppscorer Follo:
Magnus Jøndal 7
Utvisninger:
Oppsal 4×2 min, Follo 2×2 min
D
ommere: Tor Brede Launes og Per Olav Peersen

519 tilskuere i Oppsal Arena

Lenker
NHFs kamprapport
noblad.no
oblad.no

Erik Skifjeld Alm noterte fem spillemål mot Follo.

Svetislav Verkic ble kåret til Oppsals beste spiller mot Follo.