Nye poengsjanser – Oppsal Håndball

Nye poengsjanser

Søndag er sjansen der igjen for Oppsal til å pynte på tabellsituasjonen med sårt trengte poeng.

Follo blir på ingen måte noen enkel oppgave. Etter en svak start i PL-ligaen har søndagens gjester funnet formen, og de er så absolutt ett av formlagene med fire strake seire. I siste seriekamp ble DHK satt ettertrykkelig på plass.

Dersom Oppsal skal lykkes på søndag må den defensive krigingen være minst på samme nivå som den har vært i de siste kampene. I tillegg er det nok nødvendig at det løsner i etablert angrepsspill. Anders Jørgensen (bildet) uttaler til groruddalen.no at stemningen i laget fortsatt er god og at optimismen fortsatt er tilstede. -Vi går for 12 poeng på slutten. Da vil ting straks se bedre ut, sier han.

Og poengene kommer før eller senere, kanskje allerede på søndag? Du som møter opp i Oppsal Arena på søndag får svaret.

Kampstart er kl 18.00, men alle oppfordres også om å stille på den meget viktige toppkampen i damenes 1.divisjon mellom Oppsal og Gjøvik, som har avkast kl 15.00. I det hele tatt finnes det ingen gode unnskyldninger for ikke å avlegge et besøk i Oppsal Arena på søndag. I tillegg til to spennende matcher blir det både pølsefest og VM på storskjerm.

Lenke
groruddalen.no