Oppsaltap til slutt – Oppsal Håndball

Oppsaltap til slutt

Kampen mellom bunn og topp i Postenligaen var lenge jevn. Oppsal ledet ved pause, og det var først midtveis i den andre omgangen at Haslum tok føring.

Førsteomgang i Oppsal Arena var god for Oppsals del. Heroisk forsvarsjobbing, og en strålende opplagt Svetislav Verkic bidro til at hjemmelaget gikk til pause med en knapp ledelse, i en uvanlig målfattig omgang.

Den andre omgangen åpnet med en lekker flyver fra Oppsal, og hjemmelaget ledet med tre mål en periode. Det ble mange utvisninger på hjemmelaget etter hvert, og de mange undertallsperiodene var nok en medvirkende årsak til at de blå ikke maktet å holde bæringene fra livet lenger enn til midtveis i den andre omgangen.

Det siste kvarteret gikk det meste Bærumslagets vei, og seieren ble til slutt såpass klar som 19-24.

Svetislav Verkic ble kåret til banens beste på Oppsal, mens Kent Roger Tønnessen var best på Haslum. Han noterte seg for ti fulltreffere for Bærumslaget i kveld.

Alt i alt var det mye positivt å ta med seg fra kveldens kamp for Oppsalgutta, selv om det fortsatt mangler en del på effektiviteten. I ukene som kommer venter flere svært viktige oppgjør i kampen for overlevelse i Postenligaen.