Tøffe tak på søndag – Oppsal Håndball

Tøffe tak på søndag

Det blir storfint besøk i Oppsal Arena på søndag når Haslum kommer på besøk.

Oppsal har ikke fått opp særlig tempo i kampene etter VM-pausen. På søndag er de blå ikke levnet særlig med sjanser når gulljagende Haslum tar turen til Oppsal Arena.

Haslum viste tidvis ineffektivitet i siste kamp mot Drammen (tap 31-36). Dersom det fortsetter nå på søndag, i kombinasjon med en aldri så liten undervurdering, er det lov å håpe på litt spenning også i Oppsal Arena.

En annen forutsetning for en noenlunde jevn kamp på søndag er at hjemmelaget klarer å skru opp tempoet et par knepp. Det har vist seg mange ganger innen idretten at fokus og innsats øker proporsjonalt med motstanden, så for hjemmesupporterne er det lov å krysse fingre for at så skjer.

For å få med deg all spenning og dramatikk, og kanskje Norges beste herrelag, må du være på plass i Oppsal Arena søndag kl 18.00!

(Oppsal)