Helenkel seier – Oppsal Håndball

Helenkel seier

Oppsal møtte et meget svakt HK Rygge i Oppsal Arena onsdag.

Etter fem bortekamper på rad var det to måneder siden forrige gang Oppsaljentene spilte seriekamp i Oppsal Arena. Hjemmepublikummet fikk nok ikke dannet seg noe godt inntrykk av hvor Oppsal står per i dag, til det var kveldens motstand for svak.

Pauseresultatet 14-1 (!) sier det meste. Oppsal leverte en meget god forsvarsomgang, og HK Rygge maktet ikke å komme til mange avslutninger. Når de først gjorde det, tok Marie Sundfør Tømmerbakke det som kom.

Den andre omgangen ble en ren transportetappe, og det ble rullert mye på hjemmelaget. Omgangen ble «bare» vunnet  15-11, og seieren 29-12 kunne vært enda større med mer fokus og mindre feil.

For HK Rygge sin del lukter det nå 2.divisjon lang vei.

Dagens jury pekte ut lagenes målvakter som beste spiller på hvert av lagene: Signe Marit Aanerød hos HK Rygge og Marie Sundfør Tømmerbakke hos hjemmelaget.

Oppsaljentene befester sin posisjon i tetstriden. Neste kamp spilles borte om halvannen uke mot allerede nedrykksklare Grane Arendal. Det bør være en fin anledning til å spille på seg enda mer selvtillit før neste hjemmekamp, som er toppkampen mot Gjøvik HK den 6. mars. Den kampen blir garantert jevnere enn kveldens…

KAMPFAKTA
Oppsal – HK Rygge 29-12 (14-1)
1.divisjon kvinner, 20.serierunde, 16. februar 2011

Oppsal: Stine Mikkelsen, Marie Sundfør Tømmerbakke, Benedicte Bjørgen 1 (1), Senka Buljan 1, Julie Kvale 3, Hanne Kvalheim 3, Tiril Marstein, Tuva Marstein 5 (2), Nerma Pandza 7 (1), Kine Pettersen 2, Hege Skarprud 4, Maiken Sønsterud 1, Kristin Tofteland og Stine Øvrebø 2.
Toppscorer HK Rygge: Ludmila Gaidraga 3

Utvisninger: Oppsal 1×2 min; HK Rygge 4×2 min
Dommere: Tore Andersen og Hans Petter Andersen

150 tilskuere i Oppsal Arena

Lenker
NHFs kamprapport
noblad.no
moss-avis.no sin livedekning
HK Rygges nettsider