Siste treningstest – Oppsal Håndball

Siste treningstest

Om få dager er VM-pausen over, og fokus flyttes til kamp om viktige PL-poeng. Oppsal gjør siste finpuss i en treningskamp mot Lillestrøm i Oppsal Arena onsdag.

Det råder god stemning og betinget optimisme i Oppsal Arena om dagen. Bra treningsutbytte og positive treningskamper gir god tro på en poengrik vårsesong i Postenligaen.

Troppen er dessuten utvidet med ytterligere en spiller nå i januar. Vi ønsker velkommen Henrik Rosenkvist (bildet, i Lemvig-drakt), som er av dansk 89-årgang. Henrik er bakspiller, og kommer fra BSK/NIF. Han har tidligere spilt i blant annet den danske eliteserieklubben Lemvig Håndbold, se hans tidligere spillerprofil på den danske klubbens nettsider.

Onsdag kveld er det mulig å danne seg et inntrykk av hvor Oppsal står fire dager før den viktige hjemmekampen mot Fyllingen. Motstander i Oppsal Arena er 1.divisjonslaget Lillestrøm Topphåndball. Forventet kampstart er kl 18.45.