Treningskamp x 2 – Oppsal Håndball

Treningskamp x 2

Oppsals oppkjøring mot vårsesongen i Postenligaen fortsetter med to treningskamper på like mange dager.

I dag, tirsdag, venter nok en kamp mot Haslum, denne gang i Haslumhallen. Allerede i morgen tar de blå turen enda litt lenger vestover, nærmere bestemt til Røykenhallen, for en treningskamp mot Drammen. Dette blir utmerket matching for Oppsalgutta, som så absolutt bør være på hugget helt fra start av når Postenligaen blåses i gang igjen om halvannen uke.

Flere sentrale Oppsalspillere måtte stå over forrige ukes treningskamp mot bærumingene. Oppsal vil heller ikke stille fulltallig denne uke, blant annet er Steven Larsson på landslagstrening med det engelske landslaget. Likefullt bør de blå kunne yte bra mot lag som jo også mangler sentrale spillere som er opptatt med VM-spill i Sverige.

Tirsdagens kamp i Haslumhallen dras i gang cirka 18.30, mens Drammen-Oppsal i Røykenhallen på onsdag har kampstart 20.00.