Nådeløse Njård – Oppsal Håndball

Nådeløse Njård

Det ble en for tøff oppgave å matche Njård for Oppsals damelag i søndagens kamp i Nye Njårdhallen.

Oppsal mønstret et rekordungt lag til denne kampen. Hele åtte av spillerne var født 92 og 93, og på forhånd syntes det som en stor utfordring å skulle holde tritt med serielederne.

Oppsaljentene var likevel godt med i 10 minutter til 5-5, men de neste 10 minuttene ble uten Oppsalscoringer, og Njård benyttet denne perioden til å rykke i fra. Siden var det aldri spenning om kamputfallet.

Oppsaljentene klarte aldri å få i gang et velfungerende spill i etablert angrep. Senka Buljans suspensjon var naturlig nok merkbar. Det ble en del eksperimentering og mye rullering, uten at Oppsal fant kombinasjonene som fungerte mot serielederne.

Njård gikk til pause med komfortable 17-8 , og den andre omgangen fortsatte i samme spor slik at tavla viste 36-19 ved full tid.

Ti seriekamper gjenstår, og denne kampen kan raskt glemmes. Den vil ganske sikkert framstå som atypisk når sesongen skal summeres opp utpå vårparten,

Nerma Pandza (bildet) ble fortjent kåret til Oppsals beste spiller, mens Mari Hegna var veldig på hugget hos hjemmelaget.