Tøff søndag for damene – Oppsal Håndball

Tøff søndag for damene

Kampene kommer tett for Oppsals damelag. Fire dager etter byderbyet mot Bækkelaget venter nok et lokaloppgjør, denne gang mot serieleder Njård.

Søndagens kamp blir en real utfordring for Oppsaljentene. Høstoppgjøret mellom lagene var jevnt, men Njård dro til slutt avgårde med en tremålsseier fra Oppsal Arena.

Selv om Njård har variert i prestasjonene har de sanket tilstrekkelig med poeng til å toppe tabellen, som rett nok halter en del. I siste seriekamp ble det tap borte for Glassverket, og i november tapte laget fra Vestkanten også på hjemmebane, da mot Rygge.

Oppsal stiller noe redusert siden Senka Buljan er suspendert. Det gjør ikke søndagens oppgave noe enklere, men dersom jentene klarer å få kontroll på Mari Hegna hos Njård vil et godt stykke arbeid være gjort. Hun har vist seg som lagets viktigste spiller i mange kamper denne sesongen.

Søndagens kamp i Nye Njårdhallen starter kl 19.00. Njård er klare favoritter, så møt opp og gi din hjelp til outsiderne, som på søndag skal få lov til å gi gass uten de høyeste forventninger. Heia Oppsal!